Kontakt

Rettigheder mv.
Du må frit kopiere og bruge fotos, skitser mv. fra laridanmark.dk, hvis materialet anvendes med tydelig kildehenvisning.

Teknologisk Institut har intet ansvar for produkter, anlæg, blog mv. Det er derfor ingen ”blåstempling” fra Teknologisk Institut at stå på forhandlerlisten. Hvis man bruger firmaerne, er det ens eget ansvar at sikre sig, at de produkter, som der forhandles, overholder gældende standarder, er CE-mærket eller hvad det enkelte produkt skal overholde.

Har du spørgsmål og/eller kommentarer til hjemmesiden LAR i Danmark, bedes du kontakte:
Inge Faldager, Teknologisk Institut, Rørcentret
Tlf.: 72 20 22 96
E-mail: if@teknologisk.dk

Send dit LAR-anlæg til os, så vi kan lægge det under ”LAR-anlæg i Danmark”. Du skal blot som minimum sende 2 fotos, en overskrift, adresse, kontaktperson (navn, firma, email, telefonnr.), så lægger vi det ud inden for få hverdage. Vedlæg gerne flere uddybende oplysninger om projektet som bilag eller links. Brug fx denne skabelon: DownloadSkabelon til LAR anlæg i Danmark (32 KB)

Bemærk, at billederne er offentlig tilgængelige. Ønsker du ikke at dine billeder må benyttes af andre, skal det fremgå tydeligt ved indsendelse af materialet til Teknologisk Institut.

Indsend oplysninger om dit LAR-anlæg til:
Inge Faldager, Teknologisk Institut, Rørcentret
Tlf.: 72 20 22 96
E-mail: if@teknologisk.dk

Du kan læse mere om projekt Vand i Byer her

 
 
 
Udviklet af Teknologisk Institut for 19K